Προφίλ

Γνωρίστε με

Αποφάσισα να οργανώσω το ιδιωτικό μου γραφείο στην Ασκληπιού 26 στο Κολωνάκι για να σας προσφέρω τον χώρο που χρειάζεστε να εκφράσετε ό,τι σας προβληματίζει και έτσι να ακουμπήσετε τα βάρη που σηκώνετε μόνοι σας.

Είμαι ψυχολόγος, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία πιστοποιημένη από την Α΄Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου.

Στο γραφείο μου δουλεύω τόσο συμβουλευτικά όσο και ψυχοθεραπευτικά βάσει των αρχών της Συνθετικής Ψυχοθεραπείας (Γνωσιακής – Ψυχοδυναμικής προσέγγισης), ενώ μετεκπαιδεύομαι και στην Συστημική/ Οικογενειακή ψυχοθεραπεία.

Ειδίκευση & κλινική εμπειρία

Διαθέτω ειδίκευση στην Εξαρτησιολογία και Αντιμετώπιση Εξαρτήσεων στα πλαίσια Μεταπτυχιακού της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ. Είμαι επίσης εξειδικευμένη στην Δικαστική-Ψυχιατροδικαστική Ψυχολογία. Το παρόν χρονικό διάστημα είμαι εξωτερικός συνεργάτης του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο και του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.), Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ.

Η κλινική εμπειρία μου κρίνεται αξιόλογη σε ενήλικες και εφήβους (παρακολούθηση σεμιναρίων και κλινική πράξη) σε ατομικό καθώς επίσης και σε ομαδικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, έχω εμπειρία σε αξιολόγηση, παρέμβαση και υποστήριξη ευάλωτων ομάδων. Επιπρόσθετα, διαθέτω εμπειρία σε παρέμβαση, αξιολόγηση και διαχείριση κρίσεων σε περιστατικά με διαγνωσμένη ψυχική διαταραχή και στη συμβουλευτική των οικογενειών αυτών.

Σκοπός μου είναι να ακούσω την μοναδική ιστορία σας, ώστε να μπορέσουμε μαζί  να θέσουμε τα θεμέλια για μια ζωή που θα επιλέξετε εσείς – μια ζωή που σας αξίζει!!

Γιατί να με επιλέξετε

Είμαι εδώ για εσάς

Η θεραπεία- αναγνώριση του εαυτού μας αποτελεί κατοχυρωμένο δικαίωμα κάθε υποκείμενου αλλά και υποχρέωση προς τον εαυτό μας στο μετρό που οφείλουμε να βάζουμε στο προσκήνιο εμάς, τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.

Ο στόχος μου να γνωρίσω την μοναδικότητα κάθε ανθρώπου, ώστε να μπορέσω να μπω στα παπούτσια του και ταυτόχρονα να τον βοηθήσω απαλλάσσοντας τον από το βάρος που κουβαλάει στους ωμούς του.

Αποστολή μου είναι να εφαρμόσω την πιο κατάλληλη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση σύμφωνα με τις ανάγκες, τα βιώματα και τις επιθυμίες κάθε υποκείμενου ξεχωριστά. Στόχος είναι να βιώσει οικειότητα και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και να μου χαρίσει εάν μέρος της προσωπικής του ιστορίας.

Η αλληλεπίδραση αναμεσά σε εμένα και σε εσάς στην βάση μιας στέρεης θεραπευτικής σχέσης θα αποτελέσει τον φάρο που θα φωτίσει εσάς και την ζωή σας μακροπρόθεσμα.

Στόχο αποτελείτε εσείς και οποίο εμπόδιο πάσης φύσεως προκύψει στην πορεία του θεραπευτικού ταξιδιού είμαι εδώ ως συνοδοιπόρος να το συζητήσουμε και να οδηγηθείτε γρηγορότερα στον προορισμό που επιθυμείτε.

Συνεργασίες

Έχω συνεργαστεί με κλινικά και κοινωνικά πλαίσια στο παρελθόν, όπου ήρθα σε επαφή με διαφορετικούς πληθυσμούς με ιδιαιτερότητες και ξεχωριστές ανάγκες, συνεργασίες που μου πρόσφεραν εμπειρία στην εφαρμογή ψυχοθεραπευτικών τεχνικών τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο προς διαχείριση κρίσεων.

Αρχικά η κλινική εμπειρία στο ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο μου επέτρεψε να μπορώ να διαχειριστώ ψυχιατρικά περιστατικά και να παρεμβαίνω σε κρίσεις αλλά και σε οικογένειες των θεραπευόμενων.

Στο παρελθόν στο διάστημα συνεργασίας με την ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ έλαβα την απαραίτητη εμπειρία υποστήριξης και ενδυνάμωσης των ωφελούμενων είτε κατά μόνας είτε σε επίπεδο ομάδας σε κοινοτικά πλαίσια ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Το παρόν διάστημα συνεργάζομαι ως εξωτερικός συνεργάτης με το ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο και το ΕΠΙΨΥ ως εξωτερικός συνεργάτης – ερευνητής στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Συνεχής εκπαίδευση & Επιμόρφωση

Ερευνητικό ενδιαφέρον